Bent u student aan een van onze erkende opleidingen en bent u toegelaten tot het tweede studiejaar, dan kunt u Studentlid worden bij de VVET. U kunt zich aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier.

Waarom Studentlid?

Als student heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan themadagen en kunt u contact leggen met collega energetisch therapeuten. Praktisch voordeel hiervan is dat u een stageplaats of een deeltijd-praktijkruimte in uw eigen regio kunt zoeken om te kunnen starten met uw praktijk.

Wij hebben een grote groep therapeuten die tevens stagebegeleider zijn. Hierdoor kunnen we een stageplek garanderen.

Verder wordt u collectief verzekerd via de VVET voor aansprakelijkheid beroep, bedrijf, product, rechtsbijstand (alleen juridische rechtsbijstand) en ongevallen. Dit tegen een gereduceerd studentenbedrag. Door deze verzekering kunt u al tijdens uw opleiding starten met uw praktijk, terwijl u gedekt bent voor de kosten welke kunnen voortvloeien vanuit de Wkkgz. De VVET heeft tevens in het kader van de Wkkgz afspraken gemaakt met een externe geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz.

De VVET wil graag aankomende energetisch therapeuten stimuleren om lid te worden, meer bij de praktijk te betrekken en heeft de toelatingscriteria voor studenten aangepast. Zo is er vrijstelling voor intervisie en een gereduceerd inschrijftarief. Als u Studentlid bent, wordt de inschrijfprocedure tot Registerlid aanzienlijk verkort. U krijgt ook een licentie als Studentlid.

Verder krijgt u maandelijks de nieuwsflits. Hierin staan alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons werkveld.