De 5 Vetste Netflix Series Van Dit Moment

5 netflix series

Netflix is een van de populairste streamingdiensten ter wereld. Dagelijks kijken er miljoenen mensen naar hun favoriete series. Er zijn ontzettend veel verschillende series te vinden op Netflix, maar welke zijn nu eigenlijk de vetste? Wij hebben voor jou de 5 vetste series op Netflix van dit moment op een rij gezet!

💡 Tip: op zoek naar pareltjes? Check dan deze Netflix geheime codes!

1. Breaking Bad

Breaking bad is een serie over een man die kanker krijgt en besluit om met de productie van crystal meth te gaan beginnen. Hij doet dit samen met zijn voormalige student. Breaking bad is een spannende serie met veel twists en turns.

Breaking Bad is misschien wel de meest populaire serie ooit. De serie won talloze prijzen en is dan ook zeker een kijkje waard.

Bekijk hier de trailer van Breaking Bad:

2. Better Call Saul

Better Call Saul is een spin-off van de serie Breaking Bad. De serie gaat over de advocaat Saul Goodman die we kennen uit Breaking Bad. In deze serie zien we hoe Saul Goodman zich heeft ontwikkeld tot de man die hij in Breaking Bad is.

Better Call Saul is net zo spannend als Breaking Bad en je leert Saul Goodman opnieuw kennen. Ook Better Call Saul is zeker een aanrader!

Bekijk hier de trailer van Better Call Saul:

3. The Last Kingdom

The Last Kingdom is een historische serie die zich afspeelt in Engeland in de middeleeuwen. De serie gaat over het verzet van de Angelsaksen tegen de Vikingen. The Last Kingdom is een spannende, actieve en meeslepende serie. Het hoofdpersonage is Uthred, een Angelsaksische prins die bij de Vikingen is opgegroeid. De serie heeft veel gelijkenissen met Vikings maar is toch net even iets anders.

Bekijk hier de trailer van The Last Kingdom:

4. Peaky Blinders

Peaky Blinders is een serie die zich afspeelt in 1919 in Birmingham, Engeland. De serie gaat over de criminele Peaky Blinders gang en hun leider Tommy Shelby. De familie Shelby is gedreven door macht en geld. Ze willen alles bereiken en staan niet voor niks bekend als een van de meest beruchte criminele families aller tijden.

Peaky Blinders is een spannende, donkere en soms bloederige serie die je helemaal in zijn greep houdt.

Bekijk hier de trailer van Peaky Blinders:

5. DARK

DARK is een Duitse serie die zich afspeelt in het dorpje Winden. In het dorp gebeuren vreemde dingen en er verdwijnen mensen spoorloos. De serie gaat over de zoektocht naar de vermissing van twee kinderen. DARK is een spannende, mysterieuze en soms enge serie.

Bekijk hier de trailer van DARK:

Mobiele versie afsluiten