Grappig

3 cijferige code kraken koffer: dé truc!

Een slot met daarop 3 cijfers kraken is misschien wel makkelijker dan je denkt. Met deze truc open jij zo’n 3 cijferig slot in een fluitje van een cent. Handig voor escape rooms bijvoorbeeld 😁.

De typische 3 cijfer sloten zijn van niet erg hoge kwaliteit en kunnen vaak eenvoudig geopend worden met een simpel trucje. Dit is erg handig voor als je je cijfercombinatie bent vergeten.

Cijferslot code vergeten?

Dus, ben je je code van het cijferslot vergeten? Niet getreurd! Met 3 simpele technieken heb jij dit slot weer snel open. Het is niet moeilijk, maar een kwestie van wat eenvoudige trucjes.

Hoe open je een cijferslotje

Door druk uit te oefenen op de vergrendeling in de richting waarin hij normaal opent, kun je de juiste combinatie achterhalen.

Een cijferslot openen met een slim trucje.

Volg deze stappen om het cijferslotje te openen:

  1. Oefen druk uit op de vergrendeling: Druk het slotje in de richting waarin het normaal opent. Dit zorgt ervoor dat de spanning op de nummerschijven toeneemt, waardoor je de juiste combinatie kunt vinden.
  2. Begin bij de verste nummerschijf: Probeer combinaties uit op de schijf die het verste van de vergrendeling af staat. Draai de schijf langzaam en voel goed. Bij een van de getallen zul je een verschil merken in de weerstand.
  3. Herhaal het proces: Laat de schijf staan op het getal waar je de verandering voelde. Ga vervolgens naar de volgende nummerschijf en herhaal de procedure. Blijf dit doen totdat je alle schijven hebt gehad en het slot opent.
Het slot is open!

Extra tip: Als je het cijferslot vaker gebruikt en het risico wilt verminderen dat je de combinatie vergeet, schrijf dan de combinatie ergens veilig op of gebruik een code die je gemakkelijk kunt onthouden.

Met deze methode kun je eenvoudig een vergeten cijferslotcombinatie achterhalen en hoef je je geen zorgen te maken over afgesloten bagage.

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *