Entertainment

Complete outfits voor Sinterklaas met pieten accessoires

Sinterklaas is weer in aantocht en zal binnenkort een bezoek brengen aan het land. Veel kinderen kijken halsreikend uit naar de komst van hun geliefde goedheiligheid. Om een geloofwaardige Sint neer te kunnen zetten, heb je de juiste outfit nodig. Niet enkel voor de Sinterklaas zelf, maar ook voor zijn vrolijke pieten. 

Met de juiste pieten accessoires maak je elke ontmoeting tot een waar feest. Kinderen zullen onder de indruk zijn en werkelijk geloven dat het pieten konvooi vanuit Spanje is overgekomen om hen te voorzien van lekkernij en snoepgoed. 

Bij de schminkspecialist zijn complete outfits samen te stellen en heb je ruime keuze uit tal van pieten accessoires. Een ruim assortiment zorgt ervoor dat je helemaal in je pietenrol kunt opgaan. Je hebt keuze uit verschillende stijlen, zodat je zelfs als piet helemaal gevoel voor fashion kwijt kunt.

Pietenpruik voor de perfecte outfit

Stijlvol wordt je kostuum afgerond met een bijpassende pietenpruik. Niets schreeuwt Piet als een perfecte, onmiskenbare pietenpruik. Kinderen zullen je van ver herkennen en helemaal enthousiast worden bij de aanblik van je outfit. 

Voor de juiste pietenpak accessoires ben je bij de Schminkspecialist aan het juiste adres. Hier vind je jouw persoonlijke pietenpruik die je omtovert tot steun en toeverlaat van de jarige Sint. Een pietenpruik met kenmerkende krullen mag niet ontbreken, om de look compleet te maken. In verschillende soorten en prijsklassen zijn pietenpruiken verkrijgbaar. 

De pruiken zijn wasbaar en verstelbaar, zodat deze altijd goed passen en schoon blijven. Vaak is het handig om een pruikenkapje te gebruiken, zodat de pruik optimaal op zijn plek blijft. De perfecte pietenuitstraling krijg je met een echte pietenpruik.

Pruikenkapje onder de pietenpruik

Onderdeel van de pieten accessoires zijn onder meer een pruikenkapje. Hiermee kun je je eigen haar goed verbergen en zorg je ervoor dat de pruik beter op je hoofd past. Vaak zijn deze kapjes gemaakt van elastisch materiaal, waardoor je het eenvoudig over het hoofd schuift. 

Een haarnetje vangt bovendien de eerste hitte en zweet op, zodat dit niet langs je gezicht loopt en de schmink wegveegt. Je plaatst het pruikenkapje over je hoofd en daaroverheen wordt de pietenpruik geplaatst. 

Deze blijft hierdoor beter zitten en bovendien voorkomt het kapje dat de pietenpruik gaat kriebelen of branden op je hoofdhuid. Het pruikenkapje is gemaakt van nylon en zijn goed in een handwas uit te wassen.

Accessoires voor pietenpak

Naast een pietenpruik zijn er natuurlijk nog meer pieten accessoires nodig om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan een pietenmuts, een pietenpak, handschoenen en zelfs bijpassende pieten schoenen. Geschikte schmink mag uiteraard ook niet ontbreken, aangezien de pieten regelmatig door schoorstenen klimmen. 

Voor de echte schoorsteenvegenlook maak je gebruik van geschikte pietenschmink. Piet spelen wordt zo één groot feest en je gunt jezelf door de camouflage kans om eens helemaal op te gaan in spel en plezier. 

Een aanstekelijk humeur zorgt ervoor dat je jouw pietengein overbrengt op alle kinderen van het land. Met de juiste pieten accessoires transformeer je in een heuse zwarte piet.

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *