EntertainmentWonen

Plekken om je feestversieringen te plaatsen

Feestversieringen geven net wat meer vreugde aan degene die wat te vieren heeft. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is echter wel om deze versieringen op de juiste plekken te plaatsen thuis.

Wil je er zeker van zijn dat je geen plek over het hoofd ziet? Lees dan deze blog snel door om er zeker van te zijn dat alles tiptop in orde is!

Bij de verwarming of kachel

De eerste plek om je feestversieringen te plaatsen die je niet over het hoofd mag zien is bij de verwarming of kachel. Je dient hier aan de ene kant op te passen dat de decoraties niet te dicht bij de warmtebron geplaatst worden, maar aan de andere kant geeft het dit stukje van een ruimte net wat meer persoonlijkheid om het feestje te vieren. Of het nou om een houtkachel (meer info vind je hier) of een standaard centrale verwarming gaat, zorg ervoor dat je deze plek niet vergeet te versieren!

De hal

Een andere plek die je echt niet wilt missen met je versieringsdrang is de hal. Bij binnenkomst is dit het eerste wat je gasten zullen zien; het zet direct de toon voor de rest van het feestje. Denk aan een feestelijke slinger boven de deur of een kleurrijk welkomstbord dat iedereen groet bij binnenkomst. 

Het geeft niet alleen een warm welkom, maar is ook een uitstekende manier om de feestvreugde al bij de deur te beginnen laten voelen. Dus, rol de rode loper (of in dit geval, feestelijke confetti) maar uit in je hal!

Je muren

Laten we het nu eens over je muren hebben. Vaak zijn dit de grootste lege canvassen in je huis en daarom perfect voor wat creatieve feestversiering. Maak gebruik van kleurrijke slingers, posters met leuke spreuken of zelfs een tijdelijke muursticker met een grappige of hartelijke boodschap.

Het is ook een fantastisch idee om wat foto’s van jou en je gasten op te hangen; dit zorgt niet alleen voor een persoonlijke touch, maar kan ook gesprekken op gang brengen over leuke herinneringen. Met versieringen op je muren transformeer je een gewone ruimte in een uitnodigende, vrolijke feestlocatie.

De tafels

Ook de tafels mogen natuurlijk niet achterblijven. Er zijn allerlei feestversieringen te vinden die een wereld van verschil maken. Denk dan bijvoorbeeld aan leuke kaarsjes of bloemen. Het hoogtepunt is natuurlijk de taart die op tafel wordt geplaatst! Je kunt ook wat slingers boven de tafel hangen zodat de gasten echt in feeststemming komen.

De tuin

De tuin is jouw groene oase en het perfecte decor voor elk feestje! Met wat creatieve decoraties en spelideeën kan jouw tuin veranderen tot het hart van je feest. Laten we beginnen met sfeerverlichting; hang lichtsnoeren langs de schutting of in de bomen.

Deze brengen je tuin tot leven en creëren een magisch effect zodra de zon ondergaat. Denk verder aan comfortabele zitplekken, misschien wat kleurrijke kussens op het gras voor een informele zithoek of zelfs een hangmat tussen twee bomen voor die ultieme chill-vibe.

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *