Uitgelicht
Uitgelicht

Dit zijn de beste DM filialen net over de grens in Duitsland

Boodschappen doen in Duitsland?

Voor mij is de DM in Duitsland één van mijn favoriete supermarkten om heen te gaan. Waarom? Allereerst omdat alles hier véél goedkoper is dan in Nederland, de producten van uitstekende kwaliteit zijn en het simpelweg heel leuk is om in een buitenlandse winkel te snuffelen, met producten die we in Nederland soms niet hebben.

Gelukkig zijn er heel wat DM-filialen vlakbij de grens en ik deel graag alle grensfilialen van de DM met je!

Grensfilialen van de DM die makkelijk bereikbaar zijn vanuit Nederland

Ben je van plan om vanuit Nederland naar de DM te gaan om al die voordelige producten in te slaan, maar weet je niet naar welke DM je moet? Hier is een overzicht van alle DM’s die vlakbij de Nederlandse grens liggen en makkelijk met de auto bereikbaar zijn.

De lijst is chronologisch van noord naar zuid Nederland opgenoemd. Mijn favoriet is de DM in Kleve. En die van jou?

DM Haren (Ems)

Net over de grens bij Emmen ligt het dorpje Haren, ook wel Ems genoemd. Het is een kleine DM buiten het centrum waar je makkelijk kunt parkeren. Je vindt hier vooral drogisterij artikelen voor een stuk minder geld dan in Nederland!

Adres: Brinkerweg 1a, 49733 Haren (Ems), Duitsland

DM Lingen

Tussen Emmen en Enschede ligt het grotere plaatsje Lingen, hier zit een vrij grote DM in de winkelstraat. Lingen is een leuk stadje om te winkelen, met ook een enorme Rossmann, MediaMarkt, Action en andere toffe winkels. Parkeren doe je makkelijk in de goedkope parkeergarage.

Adres: Lookenstraße 14a, 49808 Lingen (Ems), Duitsland

DM Nordhorn

Nordhorn is populair onder Nederlanders voor boodschappen, waardoor het hier vaak druk is. Ik ben hier een paar keer geweest voor de DM en Kaufland, maar je staat vaak lang in de file om het parkeerterrein op te komen in het weekend.

Je kunt hier wel makkelijk je DM-bezoek combineren met de Kaufland.

Adres: Friedrich-Ebert-Straße 2, 48529 Nordhorn, Duitsland

DM Bad Bentheim

Net over de grens bij Oldenzaal en Enschede ligt het dorpje Bad Bentheim. Buiten het centrum is een winkelcentrum met de DM en een Lidl waar je lekker kunt shoppen.

Adres: Rheiner Str. 7d, 48455 Bad Bentheim, Duitsland

DM Gronau

Met een floep en een zucht ben je de grens over bij Enschede en sta je in Gronau. Je kunt hier ook makkelijk met de trein komen. Er is een DM net over de grens en eentje iets verderop in het dorp.

Adres: Königstraße 66, 48599 Gronau (Westfalen), Duitsland

DM Ahaus

Iets verder over de grens bij Eibergen en Enschede ligt Ahaus. In het centrum zit een prachtige grote DM die lovende recensies krijgt op Google.

Adres: Marktstraße 16, 48683 Ahaus, Duitsland

DM Vreden

Net over de grens bij Winterswijk ligt de DM in Vreden. De DM ligt net buiten het centrum en naast een Lidl, waar je ook even kunt shoppen!

Adres: Wüllener Str. 55, 48691 Vreden, Duitsland

DM Emmerich

Wanneer je bij Arnhem Duitsland binnenrijdt via de snelweg, kom je snel in Emmerich. Hier is een DM midden in het centrum aan de Rijn. Leuk om hier ook even door het centrum te lopen.

Adres: Kaßstraße 42, 46446 Emmerich am Rhein, Duitsland

DM Kleve

Mensen uit de regio Arnhem/Nijmegen zijn hier misschien al eens geweest? Maar deze DM in Kleve (of Kleef) is echt enorm, met een grote parkeerplaats voor de deur en een ruime keuze! Combineer je bezoek met de Kaufland die iets verderop zit of loop nog even het gezellige centrum van Kleve in. Let op, je moet hier wel parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Adres: Ludwig-Jahn-Straße 7-15, 47533 Kleve, Duitsland

DM Goch

Net bij Gennep de grens over ligt Goch met een leuke DM in het centrum. Het centrum zelf is niet heel bijzonder, maar leuk voor een kort bezoek.

Adres: Voßstraße 49-51, 47574 Goch, Duitsland

DM Kevelaer

Als je bij Venray de grens over gaat, kom je bij Kevelaer uit, waar je ook een mooie DM vindt. Net buiten het centrum is een DM met goede parkeermogelijkheden.

Adres: Adres: Lindenstraße 63, 47623 Kevelaer, Duitsland

DM Straelen

Als je bij Venlo de grens over gaat, kun je naar Straelen waar in het centrum een DM is en dichtbij ook nog een Kaufland.

Adres: Adres: Ostwall 33, 47638 Straelen, Duitsland

DM Nettetal

Vanuit Venlo is Nettetal net iets dichterbij en heeft ook een DM. Hier zit de DM naast het station, met ook een Lidl en Aldi net buiten het centrum. Parkeren is hier makkelijk.

Adres: Poststraße 42-44, 41334 Nettetal, Duitsland

DM Selfkant

Meteen over de grens bij Sittard ligt Selfkant, praktisch bijna Sittard. Er is hier een klein winkelcentrum met een Lidl en een DM.

Adres: In d. Fummer 1b, 52538 Selfkant, Duitsland

DM Gangelt

Vlakbij Heerlen kun je naar verschillende DM’s in Duitsland, de noordelijkste keuze is Gangelt. Hier ligt een afgelegen DM-filiaal.

Adres: Heinrich-Josef-Otten-Straße 12, 52538 Gangelt, Duitsland

DM Herzogenrath

Bij Kerkrade over de grens ligt tegen de grens aan het plaatsje Herzogenrath. Hier midden in het centrum vind je ook een DM-vestiging.

Adres: Kleikstraße 17, 52134 Herzogenrath, Duitsland

DM Aken

Wanneer je bij Maastricht de grens over gaat, kom je in Aken terecht. Hier zijn maar liefst vijf DM-filialen verspreid over de stad. Drie in het centrum en twee iets verder in de wijken.

Adres: Kapuzinergraben 21, 52062 Aachen, Duitsland

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *