Fashion & Beauty

Vet! Welke schoenen maken een comeback op het werk?

Het is weer tijd om je werklook een update te geven! Deze zomer komen er veel schoenmodellen weer in de mode die je al een tijdje niet meer hebt gezien. Denk aan espadrilles, loafers en sandalen met kant. Wij zetten de 5 populairste schoenen voor het werk op een rijtje.

Espadrilles

Espadrilles zijn heerlijk voor een dagje werken in de zomer. Ze zijn luchtig en je voeten kunnen lekker ademen. Bovendien staan ze ook nog eens superchic. Andere voordelen: je hoeft ze niet te strikken en ze zijn ontzettend comfortabel. Kies voor een leuk model met ruches of kantjes voor een vrouwelijke touch.

Loafers

Loafers maken al jaren een comeback op het werk. Dit keer combineer je ze met een airy summer dress of cropped trousers. Andere voordelen: loafers zijn ontzettend comfortabel en je hoeft ze ook niet te strikken. Loafers zijn er in vele soorten en maten, dus er is vast een paar dat precies bij jouw stijl past.

Sandalen met kant

Sandalen met kant zijn perfect voor een chique werklook. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie pantalon of een A-lijn rok. Verder zijn sandalen met kant ontzettend comfortabel en je voeten kunnen lekker ademen. Let wel op: sandalen met kant zijn niet geschikt voor elke werkomgeving. Informeer dus van tevoren even bij je baas of je deze schoenen kan dragen.

Mules

Mules zijn slippers achtige schoenen met een open neus en hiel. Ze zijn perfect voor de warme zomerdagen! Daardoor overleef je ook een lange werkdag zonder problemen. Mules zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, dus er is hoe dan ook een perfecte schoen voor je.

Werkschoenen

Tot slot zijn er natuurlijk ook de goede oude werkschoenen. Deze schoenen zijn ideaal voor mensen die veel staan of lopen op het werk. Denk aan verpleegkundigen, verkopers en kelners. Werkschoenen zijn er in vele soorten en maten, dus er is vast en zeker een model dat qua stijl  precies bij je past.

Bovenstaande schoenmodellen maken dit jaar weer een comeback op het werk. Wat je ook kiest; de keuze zal juist zijn. Welke ga jij dragen?

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *