Fashion & Beauty

Opvallen? Draag dan eens deze sieraden!

Wil je een keer wat anders met je uiterlijk? Dan is het dragen van deze sieraden een aanrader! Deze sieraden helpen je namelijk om op te vallen. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen wanneer je naar een feestje gaat of gewoon als je er leuk uit wilt zien. Hieronder een aantal sieraden die je helpen om op te vallen:

Chokers

Chokers zijn erg opvallend en kunnen je outfit helemaal afmaken. Je kunt ze dragen met een leuke top of jurk. Ook staan chokers erg mooi bij een strapless jurk. Een typisch kenmerk van een choker is dat hij strak om je hals zit. Dit zorgt ervoor dat je er elegant uitziet.

choker

Statement kettingen

Statement kettingen zijn ook heel erg opvallend. Ze kunnen je outfit helemaal afmaken en geven je net dat beetje extra. Een typisch kenmerk van een statement ketting is dat hij erg groot is. Je kunt ze het beste dragen met een neutrale top of jurk, zodat je ketting echt tot zijn recht komt.

Grote oorbellen

screenshot 1

Grote oorbellen zijn erg opvallend en kunnen je outfit helemaal afmaken. Er zijn ook enkele beroemdheden die helemaal verliefd zijn op grote oorbellen. Zo is de Amerikaanse actrice Jennifer Lopez er dol op. Ze draagt ze vaak met een leuke top of jurk. Deze oorbellen zorgen ervoor dat je er vrouwelijk en elegant uitziet.

Ringen met steentjes

Ringen met steentjes zijn erg opvallend. Ze kunnen je outfit helemaal afmaken en geven je net dat beetje extra. Een typisch kenmerk van een ring met steentjes is dat hij erg groot is. Je kunt ze het beste dragen met een neutrale top of jurk, zodat je ring echt tot zijn recht komt. Ook de Nederlandse actrice Carice van Houten is erg gek op deze ringen.

Cocktail ringen

Cocktail ringen zijn grote ringen die je vooral draagt tijdens een feestje of borrel. Ze kunnen je outfit helemaal afmaken en geven je net dat beetje extra. Een typisch kenmerk van een cocktail ring is dat hij erg groot is. Je kunt ze het beste dragen met een neutrale top of jurk, zodat je ring echt tot zijn recht komt.

Concluderend: wil je graag opvallen? Draag dan eens deze sieraden. Ze helpen je namelijk om op te vallen en geven je net dat beetje extra. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen wanneer je naar een feestje gaat of gewoon als je er leuk uit wilt zien.

Wat vond je van dit artikel?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *